Skip navigation

Dôsledky Koronavíru - produkty Kalori

Vážení obchodní partneri, vážení zákazníci,

oznamujeme Vám, že na základe včerajšieho večerného rokovania medzi vedením nášho sesterského závodu Eberspächer Kalori a vládnych orgánov Francúzska došlo z dôvodu eskalácie zdravotného rizika s účinnosťou od 19.3.2020 k prechodnému uzavretiu nášho sesterského závodu Eberspächer Kalori v Lyone. Predpokladaná doba uzavretia dva týždne.
Z tohto dôvodu Vás žiadame o pochopenie, že na prechodnú dobu nebudeme schopní vykryť Vaše objednávky. S našimi kolegami v Lyone sme v kontakte a o vývoji situácie vás budeme priebežne informovať.

Eberspächer Praha s.r.o.
Vedenie spoločnosti

Mimoriadna situácia v Českej republike

Vážení obchodní partneri, vážení zákazníci,

vzhľadom k eskalácii nákazy koronavírusom v Českej republike sme boli nútení pristúpiť k preventívnemu opatrení.
Servisné strediská pre našich obchodných partnerov a zákazníkov budú od 23.3.2020 na prechodnú dobu fungovať v obmedzenom režime. Návšteva našich servisných stredísk bude možná len po predchádzajúcej dohode (telefónom, mailom).

Servis Praha: Kateřina Staňková (725 925 203, katerina.stankova[at]eberspaecher.com)

Servis Brno: Milan Jiřinec (725 562 820, milan.jirinec[at]eberspaecher.com)

Servis Cerekvice nad Loučnou: Milan Truhlář (725 562 896, milan.truhlar[at]eberspaecher.com)

Ďakujeme za pochopenie a súčinnosť
Vedenie spoločnosti Eberspächer Praha s.r.o.

Na nadchádzajúcu sezónu pripravujeme inovované modely chladiacich a mraziacich boxov COLDTAINER (EUROENGEL).

Nové modely sú konštruované len na jednosmerné napätie. Voliteľne bude možné objednať napájacie zdroje AC/DC v dvoch veľkostiach. Menší s výkonom 150 W pre modely s kompresorom Danfoss BD50 a väčší s výkonom 300 W pre modely s kompresormi Danfoss BD80 a BD220.

Všetky nové modely roku 2017 budú mať digitálny dotykový ovládací panel s integrovaným zapínaním a vypínaním, ktorý bude umožňovať aj protokolovanie dát. Ako voliteľné príslušenstvo bude v ponuke rozhranie Bluetooth a aplikácia pre Android, ktoré umožnia vzdialené nastavenie a monitorovanie.

Cenníky sú pravidelne aktualizované iba na servisnom portáli a v objednávacom systéme – viac tu.

Nezávislé klimatizácie Sleeping Well oblú, Sleeping Well Back a Sleeping Well Top sú v servisnej sieti Eberspächer predávaná pod názvami Cooltronic G1 Hatch, Cooltronic G1 Back, Cooltronic G1 Top. Tieto produkty sú vyrábané firmou INDEL B.

Portfólio nezávislých prídavných klimatizácií sme rozšírili o produkty Cooltronic 1000 G2 Hatch, Cooltronic 1400 G2 Hatch, Cooltronic 1400 G2 Slim Hatch. Tieto produkty vyrába firma Dirna Bergstrom.

V internetovom obchode shop.eberspaecher.cz sme pre Vás pripravili nové špeciálne ceny ochladzovacej techniky.

Varovanie pred neautorizovanými predajcami a servismi – bližšie tu.

Sme tiež na Facebooku.