Skip navigation

Vážení obchodní priatelia,

cenníky nie sú vystavované v tlačenej alebo elektronickej forme, naši obchodní partneri majú možnosť zistenia cien v rámci nášho objednávacieho systému.

Je to predovšetkým z dôvodu meniacich sa cien od našej materskej spoločnosti a ďalších dodávateľov, celkovej situácie na trhu a špeciálnych predajných cien na vybrané položky.

Z týchto dôvodov sú cenníky pravidelne aktualizované len na servisnom portáli a v objednávacom systéme.

Nové servisné strediská

1. 1. V roku 2016 sme pre Vás otvorili dve nové servisné strediská v Prahe - Horních Počerniciach a v Cerekvici nad Loučnou.

Od 1. 4. 2017 je pre Vás k dispozícii naše servisné stredisko v Brne.

Varovanie pred neautorizovanými predajcami a servismi

Vážení zákazníci,

ako výhradný distribútor nezávislých kúrení Eberspächer uvedených na týchto webových stránkach, si Vás dovoľujeme varovať pred nákupom akéhokoľvek nezávislého kúrenia od neautorizovaných predajcov a pred opravami týchto nezávislých kúrení v neautorizovaných servisoch. Tieto subjekty s nami nemajú uzavretú dílerskú zmluvu, a preto nemôžeme zaručiť pôvod nimi ponúkaného tovaru, európsku certifikáciu, bezpečnosť a najmä záručný a pozáručný servis na tieto výrobky. Keďže nepoznáme okolnosti predaja u týchto subjektov, nebudeme na nezávislé kúrenia, ktoré boli zakúpené u neautorizovaných predajcov, poskytovať záručný servis ani náhradné diely. U neautorizovaných servisov nie je možné riešiť záručné opravy nami predávaných kúrení.

Zoznam odporúčaných autorizovaných predajcov a servisov nájdete tu. V prípade, že si nie ste istí, či Vami vybraný predajca alebo servis patrí k našim autorizovaným partnerom, zavolajte nám, alebo nám napíšte, radi Vám túto informáciu poskytneme: +420 234 035 800, cz-info@eberspaecher.com

Ďakujeme za pochopenie.